Persil Gold, Persil gél,Persil mosógél,Persil mosópor,Persil mosóporok!

Persil Gold, Persil gél,Persil mosógél,Persil mosópor,Persil mosóporok Akciósan! Rendeljen Ön is telefonon vagy interneten a kiváló minőségű Osztrák és Német, választékunkból!

e44a650984.png

Hogy mossunk okosan és olcsón?

Szortírozás - A ruhák ügyes szétválogatása

 Ne keverje enyhén piszkos ruháit erősen szennyezettekkel, mivel utóbbiak több mosószert és magasabb mosási hőmérsékletet igényelnek, míg az enyhén piszkos ruhadarabok már alacsonyabb hőmérsékleten és kevesebb mosószerrel is tiszták lesznek.

 • Erősen szennyezett ruháit minél hamarabb mossa ki!  Ne várjon sokáig a mosással, mert később nehezebb lesz eltávolítani a foltokat.
 • Ruháit mindig válogassa szét színük, anyaguk és szennyezettségi fokuk szerint.
 • Világos és sötét színű ruháit mossa külön.

Az új textíliák összefoghatják a többi ruhát. Amennyiben nem biztos a textília színének tartósságában, legjobb, ha elkülönítve, maximum 40°C -on mossa ki.

Lehetőleg ne tegyen az ajánlottnál se több, se kevesebb ruhát a mosógépbe. Ne feledje, hogy a különböző mosási programokkal más-más mennyiségű ruhát lehet mosni. (További információért tekintse meg mosógépe használati utasítását)

A biztonság kedvéért válassza a mosásához megfelelő legalacsonyabb hőmérsékletet és a legkímélőbb mosási programot.

 

 Mosópor vagy gél?

 A mosószer megválasztása azon múlik, hogy Ön mit kedvel jobban. Mindkét terméktípus ragyogó tisztaságot biztosít, de mind a kettőnek vannak további előnyei is:

 • Mosóporok: A kedvenc hagyományos forma a hatékony folteltávolításhoz.

 • Folyékony mosószerek/gélek: Nagyon könnyen feloldódnak, így mind kézi mosáshoz, mind a gyors, vagy alacsonyabb hőmérsékletű mosási programokhoz is jól alkalmazhatóak. Rendkívül jól használhatók továbbá a makacs foltok előkezeléséhez.

 Szükségem van vízlágyítóra is?

Ha betartja mosószer-adagolási útmutatónkat, nem lesz szüksége külön vízlágyítóra. A Persil mosószerek mindegyike tartalmaz vízlágyító összetevőket, melyek mosógépe számára is megfelelő védelmet nyújtanak.

 Miért hasznos, ha textilöblítőt használok?

 Győződjön meg Ön is az öblítővel és az öblítő nélkül mosott textíliák közötti különbségről! 

 • Textilöblítő használatakor a szálak simábbak maradnak, így viseléskor a ruhák sokkal kellemesebb érzést keltenek.

 • A textilöblítővel kezelt ruhák könnyebben vasalhatóak, így időt és energiát takaríthat meg.

 • Ha textilöblítőt használ, ruhái hosszabb ideig tűnnek újnak. Öblítő nélkül a textilszálak felszíne a mosás során egyenletlenné válik, így az anyagok viseltesebbnek tűnnek, és könnyebben elszakadnak.

A Persil a Silan-t ajánlja.

 Mi a legjobb választás gyermekruhák esetén?

 Általánosan elmondható, hogy minden termékünk alkalmas babaruhák mosására, de leginkább a Persil Sensitive termékcsaládot ajánljuk. A Persil Sensitive tökéletes választás az érzékeny bőrűek és a gyermekek számára, mivel a kiváló mosási teljesítményt extra bőrbarát tulajdonsággal ötvözi. E termékcsalád minden tagját az érzékeny bőr speciális igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Még a termék illatanyagát is allergológus szakértők bevonásával fejlesztettük ki.

 

Mi a legjobb választás érzékeny bőrűek számára?

A Persil Sensitive termékek speciálisan az érzékeny bőrűek és a gyermekek számára készültek. Nem tartalmaznak festékanyagokat, és illatanyagaik megfelelnek az érzékeny bőr különleges igényeinek. A Persil Sensitive termékek dermatológiailag teszteltek.

A Persil Sensitive Plus Aloe Vera ragyogó tisztaságot garantál, miközben kellemes viseletet biztosít az érzékeny bőr számára. Por és gél formában kapható.

 Hogyan ápoljam kényes ruháimat?

 Kényes ruhái kímélő kezelést igényelnek. Gyapjúhoz és kényes ruhákhoz a Perwoll-t ajánlunk, mivel igazán kímélő összetevőket tartalmaz, és rendkívül gyengéd a kényes anyagokhoz.

 

Helyes mosószer-adagolás: Minél több, annál jobb?

A megfelelő adagolás a mosás során csodákra képes. Túl sok mosószer használata nem jelent feltétlenül magasabb hatékonyságot, túl kevés pedig nem elegendő a kívánt folteltávolítási teljesítmény eléréséhez.

Ne felejtse, hogy a szükséges mosószermennyiség 3 tényezőtől függ:

 • a szennyes ruha mennyisége

 • a szennyeződés mértéke

 • a víz keménysége

Mennyi tehát az ideális mosószeradag?

Használja adagolási kalkulátor, hogy meghatározza az Ön számára legmegfelelőbb adagolást.

 Hová kell rakni a folyékony mosószert?

 A folyékony mosószert öntheti a mosógép mosószertartójába, vagy töltse fel a mosószerhez kapott adagolópoharat a megfelelő mennyiségű mosószerrel, és helyezze egyenesen a mosógép dobjába, a ruhák közé.

Makacs foltok?

 A Persil a makacs foltok elleni küzdelemre született. Természetesen akadhat néhány olyan folt, melyekkel nehezebb elbánni. Önnek azonban ezek sem okozhatnak gondot, ha követi a Persil mosási tanácsadó útmutatásait, ahol hasznos tippeket találhat, és különféle technikákat sajátíthat el annak érdekében, hogy a legmakacsabb foltokkal szemben is győzelmet arathasson.

 

Előmosni vagy nem előmosni?

 A Persil gyorsan és teljesen feloldódik, és előmosás nélkül is hatékony mosást tesz lehetővé - már 30 fokon is. Csak akkor lehet szükség hosszabb kezelésre, ha rendkívül piszkos textíliákat mos, például munkaruhák, kültéri sportruházat, kertészkedéskor viselt ruhák - vagy nagyon makacs foltok esetén. Kövesse a Persil mosási tanácsadó útmutatásait, ahol hasznos tippeket találhat, és különféle technikákat sajátíthat el annak érdekében, hogy a legmakacsabb foltokkal szemben is győzelmet arathasson.

 A mosást követő lépések

 A mosás lejárta után rögtön vegye ki a tiszta ruhákat a mosógépből, és teregesse ki őket, hogy a nedves ruha ne váljon kellemetlen szagúvá  és ne tudjon túlságosan összegyűrődni. Így a vasalás is könnyebb és gyorsabb lesz.

 

Szárítási és vasalási tippek

 A legtöbb ember nem szeret vasalni…

Néhány tipp e teher megkönnyítésére:

 • A textilöblítővel öblített ruhák könnyebben vasalhatóak.

 • Számos ruhadarabot akár vasalás nélkül is összehajtogathatunk vagy felakaszthatunk a vállfára

 • Nézze meg a címkéken található kezelési útmutatókat, és kövesse az ott előírtakat.

 • Válogassuk szét a pamut és műszálas anyagokat vasalás előtt, így csak egyszer kell változtatni a vasalási hőmérsékleten.

 • Ha változtat a vasaló hőmérsékleti beállításán, időbe telik, míg a hőfok valóban megváltozik.

 • Figyelje a vasaló jelzőlámpáját, mivel az megmutatja, ha elérte a kívánt hőfokot.

 

Különböző textíliák - változó igények: Textilkalauz

 A különböző anyagoknak más és más igényeik vannak mosás előtt, alatt és után is. Más kezelést igényel egy pamutpulóver, mint egy selyemblúz. Útmutatónk segít Önnek eldönteni, mely mosószerünk a leghatékonyabb a különböző textíliák esetén. Válassza ki a kérdéses anyagot és már meg is kapja a megfelelő mosási tanácsokat.

 

Magas hőmérsékleten mosható ruhák (pl. pamut, len, kevertszálas anyagok)

Magas hőmérsékleten NEM mosható ruhák (pl. pamut, len, kevertszálas anyagok)  

Magas hőmérsékleten NEM mosható és színes ruhák (pl. pamut, len, kevertszálas anyagok)  

Csak színes programmal mosható ruhák.

Pamut és kevertszálas anyagok (könnyen kezelhető és könnyen száradó anyagok, mint például a Diolen® vagy a Trevira® pamuttal)  

Műselyem, Cupro, Lyocell szálas anyagok (pl. Enka ® Viskose vagy Tencell ®) 

A mosógépbe tölthető maximális ruhamennyiség 1,5 kg. Kímélõ programot használjon, a nedves ruhákat akassza műanyag vállfára, és igazítsa formára.

Elasztikus anyag és polyamid ruhaneműk (pl. fehérneműk, harisnyák, fürdőruhák)

Válogassa szét a ruhákat színek szerint! A  mosógépbe tölthető legnagyobb ruhamennyiség: 2kg. Kímélő programot használjon!

Pamut és pamut-poliészter kevertszálas anyagok

Selyem és gyapjú

Mosógépben mosható gyapjú

 Színvédelem és a címkék ellenőrzése

 Az új ruhákból kioldódó festékanyagok más ruhák elszíneződését okozhatják. Ennek elkerülésére mindig ellenőrizze a ruhák címkéin található kezelési útmutatót. Amennyiben nem biztos az új holmi színtartóságában, mosás előtt végezzen színpróbát!

 1. Nedvesítsen meg tiszta vízzel egy kis területet a ruhanemű egy nem látható helyén (az anyag szélén vagy egy belső varrásnál)

 2. Vasaljon a nedves területre egy fehér anyagdarabot vagy konyharuhát.

 3. Amennyiben a rávasalt anyag bármennyire is elszíneződik, az Ön ruhája nem színtartó, így mosását elkülönítve javasoljuk.

Ruhái ragyogó színének megőrzése érdekében kérjük, használja a Persil Color mosóport vagy gélt.

 

 mossunk.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 22
Heti: 73
Havi: 442
Össz.: 123 906

Látogatottság növelés
Oldal: Hogy mossunk OLCSÓN
Persil Gold, Persil gél,Persil mosógél,Persil mosópor,Persil mosóporok! - © 2008 - 2022 - persilgold.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »